Inicio / EVANGELISTIC GROUP 300 DE GIDEÃO / A Lista by Schindler - Trailler

A Lista by Schindler - Trailler

Print Friendly, PDF & Email

Sejarah wong lanang lan wadon Gusti Allah sing ninggalakake kabeh kanggo nylametake jiwa


Sampeyan bisa nindakake liyane. Sampunangja semeton nampi sih pasuecan sane luih ring semeton. Duwe pikiran Kristus lan tresna marang pepadhamu liyane, mungsuh, kolega, kanca, sedulur lan kulawarga. Apa sing paling bisa menehi katresnan, kabecikan, welas asih, sabar, iman, kawicaksanan, barang-barang material ing antarane akeh liyane. Apa sampeyan arep nyumbang dina iki?


Full Movie

babagan Baixoguandu

O Portal Adventista de Baixo Guandu/ES, no dia 18 de Setembro 2014 foi criado com o objetivo de abranger todos os conteúdos da IASD. Informações a todos as programações, materiais e outros conteúdos; Dando-lhe a oportunidade a todos terem acesso pela via online através da internet. Direção: Thiago A. de Oliveira - Baixo Guandu/ES.

Kajaba iku, mriksa

CRESCIMENTO | PROVAI E VEDE 2019 (26 de Janeiro)

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Aku ngerti !!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!