Inicio / EVANGELISTIC GROUP 300 DE GIDEÃO / A Lista by Schindler - Trailler

A Lista by Schindler - Trailler

Print Friendly, PDF & Email

Sejarah wong lanang lan wadon Gusti Allah sing ninggalakake kabeh kanggo nylametake jiwa


Sampeyan bisa nindakake liyane. Sampunangja semeton nampi sih pasuecan sane luih ring semeton. Duwe pikiran Kristus lan tresna marang pepadhamu liyane, mungsuh, kolega, kanca, sedulur lan kulawarga. Apa sing paling bisa menehi katresnan, kabecikan, welas asih, sabar, iman, kawicaksanan, barang-barang material ing antarane akeh liyane. Apa sampeyan arep nyumbang dina iki?


Full Movie

Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Solidaritas Clothesline nyumbang Sandhangan 600 kanggo Wong Miskin

Sekolah Adventist of Tubarão (EAT) wis nggawe karya sosial minangka ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!