Ancionato

Print Friendly, PDF & Email

Ancionato

Fungsi lan Kualifikasi:
Posisi kasebut penting.
Paling penting. Panjenenganipun punika subpresor.

Pimpinan gereja religius

Tanpa anané pastor yaiku direktur rohani gereja lokal lan koordinator kabeh departemen ...
Bisa ngladeni tembung
Kudu bisa ngarahake kultus pasamuan, kanthi tembung lan doktrin.
Work of the Old Man of the Church
Panguwasa lan karya para pinituwa pasamuan diwatesi kanggo pasamuwan sing milih dheweke.
Dorong kabeh cabang tumindak misionaris
Dheweke tanggung jawab kanggo promosi lan arah kabeh cabang lan departemen ing karya. Dheweke kudu siap ngabantu kabeh wong, dheweke kudu dadi pacarku penginjilan, tansah ngucapake, "Ayo, ayo pindhah."
Hubungan karo mentri sing ditahbiskan
a) Penatua kudu dadi penolong
b) Nganggo harmoni lan kerjasama
c) Karya pastoral ing pasamuwan kudu dibagi dening loro
d) Ngunjungi para anggota, nekani wong sing lara, susah lan seneng.
Arah layanan gereja
Tanpa anané pastor, sing sepuh tanggung jawab kanggo layanan gereja. Sampeyan kudu ngarahake wong, tansah duwe khutbah sing disiapake, utawa duwe wong liya nindakaken.
Upacara supper kudu dilakoni dening pendeta sing ditahbisake utawa dening wong tuwa ing anané Pastor.

Upacara Baptis

a) Tanpa anané pastor, wong tuwa bakal nyuwun supaya presiden camp nggawe pengaturan sing cocok kanggo baptisan.
b) Siapke token lan yen perlu kanggo ngarahake kelas baptis
Upacara Perkawinan
Wong tuwa bisa nindakake khutbah. Nanging janji lan deklarasi nikah mung digawe dening mentri sing ditahbisake.
Bekerjasama karo Asosiasi utawa Misi
Kabeh pejabat Gréja, kalebu pastur lan sepuh, kudu bisa kerja sama karo para Administrator ing Asosiasi utawa Misi lan para pemimpin departemen kanggo mromosikake kabeh rencana lokal, Uni lan Konferensi Umum. Dheweke kudu ngandhani Gréja kabeh rencana.
Ningkataké Karya Misionaris Donya
Dheweke kudu ngetokake karya Missionary World. Ngomong karo anggota pasamuan lan ajak-ajak sinau kanggo ngetrapake lan nggarap.
Foster Faithfulness in Tithing
Kathah tiyang ingkang saged mbudidaya ngiyataken anggota gereja kangge wangsul dhumateng Gusti ingkang setya tithing. Nanging dheweke mung bisa nglakoni yen dheweke dhewe minangka persepuluhan setya. Yen dheweke ora dadi conto ing perkara sing penting iki, dheweke ora kudu dipilih kanggo posisi sing sepuh, utawa kanggo kantor ing gereja.
Distribusi tanggung jawab
Pilihan saka wong siji kanggo macem-macem posisi kudu ora diwarani kajaba kahanan sing ndadekake. Sing sepuh, utamané, kudu dibebasake saka kantor liyane supaya bisa ngetrapake akeh tugas ing kantor suci.
Alamat Komisi
Tanpa anané pastor, para sepuh kudu ngarahake komisi gereja lan ngetutake baris karya sing ditarik dening dheweke.
Pengganti pastor
Iku nggantèkaké pastor ing watesan, ing watesan saka apa sing diijini, ngarahake karya-karya Gréja lan menehi perhatian marang lanjutan rapat lan karya misionaris
Ngakoni
Kanggo martakake khotbah-khotbah christocentric, nyenengake. Aja ngeling-eling kritik, fashions utawa pitenah. Ana perkara tartamtu sing bakal luwih apik kanggo Angon guneman.
Misionaris
Kanggo dadi misionaris kanthi tembung lan conto, praktis
Kunjungan
"Padha cedhak marang sadulur-sadulurmu, padha nggoleki lan mitulungi wong-wong mau. nyedhaki ati minangka wong sing bisa sympathize karo kelemahane. Mulane kita bisa ngolehake kemenangan sing iman kita durung sinau. "
Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Study Temu Link antarane Kelainan Defisit Perawatan lan Video Game Ketagihan - 13 / 08 / 2018

Peneliti ing Universitas Loma Linda wis nganalisa nomer jam kanggo digandhengake karo keruwetan ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!