MINANGKA

Print Friendly, PDF & Email

MINANGKA

ASA = Tindakan Solidaritas Advent (sadurungé ADRA: Badan Pembangunan lan Relief Advent).

Panginten: "Ngendi wae Gusti Allah tumindak, ana organisasi".

Tanggung jawab:ASA lokal tanggung jawab kanggo: Orienting, Proyek pendukung, Protecting, Participating and Helping ing kasus darurat, bencana sosial lan pitulungan kanggo anggota sing mbutuhake greja lan masyarakat ing ngendi dheweke ngoperasikake; Kejabi ningkatake orientasi lan kursus kesehatan lan kesejahteraan.

Tujuan:ASA nduweni Misi utawa Tujuan: Kanggo ngembangake, ngrampungake lan ningkatake kualitas urip individu lan komunitas, tanpa diskriminasi etnik, politik utawa agama.

babagan Baixoguandu

O Portal Adventista de Baixo Guandu/ES, no dia 18 de Setembro 2014 foi criado com o objetivo de abranger todos os conteúdos da IASD. Informações a todos as programações, materiais e outros conteúdos; Dando-lhe a oportunidade a todos terem acesso pela via online através da internet. Direção: Thiago A. de Oliveira - Baixo Guandu/ES.

Kajaba iku, mriksa

Igreja Adventista lança Bíblia Jovem com códigos QR XCHARX 17 de Setembro de 2018

Durante o Congresso Mundial de Líderes Jovens “Impact Europe, Pass It On” (Impacte a …

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!