MINANGKA

Print Friendly, PDF & Email

MINANGKA

ASA = Tindakan Solidaritas Advent (sadurungé ADRA: Badan Pembangunan lan Relief Advent).

Panginten: "Ngendi wae Gusti Allah tumindak, ana organisasi".

Tanggung jawab:ASA lokal tanggung jawab kanggo: Orienting, Proyek pendukung, Protecting, Participating and Helping ing kasus darurat, bencana sosial lan pitulungan kanggo anggota sing mbutuhake greja lan masyarakat ing ngendi dheweke ngoperasikake; Kejabi ningkatake orientasi lan kursus kesehatan lan kesejahteraan.

Tujuan:ASA nduweni Misi utawa Tujuan: Kanggo ngembangake, ngrampungake lan ningkatake kualitas urip individu lan komunitas, tanpa diskriminasi etnik, politik utawa agama.

Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Magazine Teen: Breaking the Silence 2018

Berkas PDF saka majalah remaja saka proyek Breaking the Silence 2018. DOWNLOAD SITUS ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!