Inicio / IASD LOW GUANDU - ES

IASD LOW GUANDU - ES

Kesetyan marang Gusti Allah lan kaseimbangan sing saru

Panaliten anyar dening Konfederasi Perdagangan, Barang, Layanan lan Pariwisata Nasional (CNC), dirilis ing Juli, nuduhake yen 56,8% saka kulawargane Brasil sing diwawancarai ngumumake dheweke duwe utang ing wulan Juni. Semesta sing disurvei yaiku 18 ewu konsumen. CNC uga ngétung persentase saka wong sing ngaku tunggakan. ...

Read More »
Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!