Pengetan

Print Friendly, PDF & Email

Pengetan

Club Adventurers minangka program parenting lan gereja sing nyedhiyakake alat sing bisa dianggo wong tuwa kanggo anak saka 6 nganti umur 9, lan dirancang kanggo ngrangsang rasa penasaran anak ing saindhenging donya. bali. Program iki kalebu aktivitas khusus umur sing nylangkahi wong tuwane lan bocah ing kegiatan rekreasi, ketrampilan sederhana, penghargaan kanggo kreasi-kreasi dhiri, lan aktivitas liyane sing kapentingan kanggo umur. Kabeh dieksekusi kanthi fokus spiritual sing nyiapake lemah kanggo partisipasi ing gereja, minangka Pathfinder.
Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Study Temu Link antarane Kelainan Defisit Perawatan lan Video Game Ketagihan - 13 / 08 / 2018

Peneliti ing Universitas Loma Linda wis nganalisa nomer jam kanggo digandhengake karo keruwetan ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!