Pengetan

Print Friendly, PDF & Email

Pengetan

Club Adventurers minangka program parenting lan gereja sing nyedhiyakake alat sing bisa dianggo wong tuwa kanggo anak saka 6 nganti umur 9, lan dirancang kanggo ngrangsang rasa penasaran anak ing saindhenging donya. bali. Program iki kalebu aktivitas khusus umur sing nylangkahi wong tuwane lan bocah ing kegiatan rekreasi, ketrampilan sederhana, penghargaan kanggo kreasi-kreasi dhiri, lan aktivitas liyane sing kapentingan kanggo umur. Kabeh dieksekusi kanthi fokus spiritual sing nyiapake lemah kanggo partisipasi ing gereja, minangka Pathfinder.

babagan Baixoguandu

O Portal Adventista de Baixo Guandu/ES, no dia 18 de Setembro 2014 foi criado com o objetivo de abranger todos os conteúdos da IASD. Informações a todos as programações, materiais e outros conteúdos; Dando-lhe a oportunidade a todos terem acesso pela via online através da internet. Direção: Thiago A. de Oliveira - Baixo Guandu/ES.

Kajaba iku, mriksa

Um Verso para Hoje: Natal 2018

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Aku ngerti !!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!