Inicio / KELUARAN DEPARTEMEN IASD

KELUARAN DEPARTEMEN IASD

Ancionato

Fungsi lan Kualifikasi Ancionato: Posisi penting Ingkang paling penting. Panjenenganipun punika subpresor. Pimpinan agama gereja Kanthi ora ana pastor yaiku direktur rohani gereja lokal lan koordinator kabeh departemen ... Bisa mentereni tembung Kudu bisa ngarahake kultus ...

Read More »

MINANGKA

ASA ASA = Ação Solidária Adventista (antiga ADRA: Agência Adventista de Desenvolvimento e Recursos Assistenciais). Pensamento: “Onde quer que Deus atue, há organização”. Responsabilidade: A ASA local tem como responsabilidade: Orientar, Apoiar projetos, Proteger, Participar e Ajudar em casos de emergências, calamidades sociais e auxílio a membros carentes da igreja e …

Read More »

Audiovisual

Audiovisual Ngawasi Gusti Allah lan Pasamuwan kanthi peralatan lan piranti, nyedhiyakake anggota kanthi swara lan gambar sing apik kanggo Perayaan lan Adorasi Gusti Allah kita.

Read More »

Pengetan

Petualang The Club Petualang iku program terpusat ing negara lan ing pasamuwan, kang menehi tuwane sing instrument iso digunakke ing hubungan kanggo anak sing 6 kanggo 9 taun, lan wis intended kanggo ngrangsang penasaran burgeoning anak sak donya sampeyan bali. Program iki ...

Read More »

Komunikasi

Komunikasi Coordinating lan nyedhiyakake liya supaya anggota lan kanca-kanca Gereja uga weruh aktivitas, acara, kabutuhan lan disposisi utama. Pentinge Komunikasi Efektif Liwat taun, instruksi ilahi wis teka ing Gréja babagan pentinge nggunakake media massa modern ing ...

Read More »

Pathfinders

Pathfinder The Pathfinder Club iku program terpusat ing pasamuwan, kang dipun promosiaken ing roh kang ngulandara lan eksplorasi sing ditemokake ing saben lanang lan prawan. Iki kalebu luwih aktivitas, kasebut kanthi teliti, digawe, ruangan, eksplorasi alam, skills, hobby utawa vocations, saka iku bisa ing Junior Youth Society ...

Read More »

Diaconate Feminino

Female Diaconate Kantor saka deacon diterangake ing Prajanjian Anyar (1Tm 3: 8-13) ". Deacon", kang ngandhut diakonos tembung Yunani, saka kang tembung Portugis Tembung Yunani diinterpretasikake kanthi maneka warna cara minangka "abdi, pendeta, abdi sarta abdi", lan ing kalangan Kristen sampun makna arti khusus ingkang ...

Read More »

Diaconato Masculino

diaconate lanang Kantor saka deacon diterangake ing Prajanjian Anyar (1Tm 3: 8-13) ". deacon", kang ngandhut peladèné pasamuan tembung Yunani, saka kang tembung Portugis Tembung Yunani diinterpretasikake kanthi maneka warna cara minangka "abdi, pendeta, abdi sarta abdi", lan ing kalangan Kristen sampun makna arti khusus ingkang ...

Read More »

Sekolah Sabat

Sabat School Sabat School sistem pendidikan agama ingkang utami ing Seventh-day Adventist Church lan wis papat dislametaké: kanggo sinau Kitab Suci, sesambetan, seng nembus misionaris ing masyarakat, lan emphasis ing misi donya. Manajer, guru lan kabeh anggota kudu kerja sama karo departemen liya ...

Read More »

Sekolah Sabat Pemuda

Sabat School Youth Sabat School sistem pendidikan agama ingkang utami ing Seventh-day Adventist Church lan wis papat dislametaké: kanggo sinau Kitab Suci, sesambetan, seng nembus misionaris ing masyarakat, lan emphasis ing misi donya. Ing dina Sabat sekolah Young iki digawe kanggo nggayuh pemuda pasamuwan, ing wilayah ...

Read More »
Aku ngerti !!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!