Inicio / EVANGELISTIC GROUP 300 DE GIDEÃO

EVANGELISTIC GROUP 300 DE GIDEÃO

A Lista by Schindler - Trailler

Kisah para pria lan wanita saka Allah sing ninggalke kabeh kanggo nylametake jiwa-jiwa. Sampeyan bisa nindakake liyane. Sampunangja semeton nampi sih pasuecan sane lianan sakadi jadmane puniki. Duwe pikiran Kristus lan tresna marang pepadhamu liyane, mungsuh, kolega, kanca, sedulur lan kulawarga. Apa liyane sing kita bisa nyumbang yaiku: ...

Read More »

Hakim 7: 1-8 - Gideon lan 300

Gideon nglumpukake wong-wong mau lan ngumumake pesen saka Gusti, lan prakara iku kanggo narik kawigaten Gideon, 22 seribu tentara Israel wedi bali. Nanging sepuluh ewu tetep. Gideon dipeksa déning kahanan kasebut, amarga pasukané dikurangi kurang saka sapratelon. Pangeran Yehuwah nyatakake ...

Read More »
Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!