Inicio / ADVENTIST NEWS - ASN

ADVENTIST NEWS - ASN

Apa mati martir Kristen?

6 July 1415 Ana 603 taun! Enam abad kepungkur! Kanggo suwene! Kanggo akèh, iki mung tanggal sing adoh ing wektu sing dikenal minangka Abad Pertengahan utawa Era Abad Pertengahan, tanpa wigati utama. Kanggo liyane, ana makna luwih akeh. Ing dina iki, dheweke tiwas ing kutha Constance saka Jerman ...

Read More »
Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!