Komunikasi

Print Friendly, PDF & Email

Komunikasi

Koordinasi lan nyedhiyakake sarana supaya para anggota lan kanca-kanca Gréja uga weruh kegiatan, prastawa, kabutuhan, lan tindak-tanduk utama.
Pentinge Komunikasi Efektif
Liwat taun, pandhuan ilahi menyang Gereja babagan pentinge nggunakake media massa modern kanggo nyebar Injil.
"Kita kudu nggunakake saben cara supaya bisa ngetokake cahya sadurunge wong. Gunakake penet lan kabeh sarana propaganda kanggo nggambarake karya. "- Testimoni, vol 6, 36).
"Werna bakal ditemokake kanggo nggayuh ati. Sawetara cara sing digunakake ing karya iki bakal beda karo sing dipigunakaké ing jaman sadurungé. "- (Evangelism, 105).
Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Solidaritas Clothesline nyumbang Sandhangan 600 kanggo Wong Miskin

Sekolah Adventist of Tubarão (EAT) wis nggawe karya sosial minangka ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!