Komunikasi

Print Friendly, PDF & Email

Komunikasi

Koordinasi lan nyedhiyakake sarana supaya para anggota lan kanca-kanca Gréja uga weruh kegiatan, prastawa, kabutuhan, lan tindak-tanduk utama.
Pentinge Komunikasi Efektif
Liwat taun, pandhuan ilahi menyang Gereja babagan pentinge nggunakake media massa modern kanggo nyebar Injil.
"Kita kudu nggunakake saben cara supaya bisa ngetokake cahya sadurunge wong. Gunakake penet lan kabeh sarana propaganda kanggo nggambarake karya. "- Testimoni, vol 6, 36).
"Werna bakal ditemokake kanggo nggayuh ati. Sawetara cara sing digunakake ing karya iki bakal beda karo sing dipigunakaké ing jaman sadurungé. "- (Evangelism, 105).

babagan Baixoguandu

O Portal Adventista de Baixo Guandu/ES, no dia 18 de Setembro 2014 foi criado com o objetivo de abranger todos os conteúdos da IASD. Informações a todos as programações, materiais e outros conteúdos; Dando-lhe a oportunidade a todos terem acesso pela via online através da internet. Direção: Thiago A. de Oliveira - Baixo Guandu/ES.

Kajaba iku, mriksa

Fé em Ação – Novo Tempo

CONHEÇA O PROGRAMA AQUI A FE – Federação de Empresários Executivos e Profissionais …

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!