Inicio / Struktur Organisasi

Struktur Organisasi

Print Friendly, PDF & Email

Struktur Organisasi

Gréja Advent Gréja Seventh Day dipimpin dening wujud demokrasi lan diatur kanthi struktur hirarkis sing apik, sing menehi kekuwatan lan tanggung jawab marang wakil lan pejabat.

Lima tingkat nggambarake struktur Gréja, saka anggota individu marang organisasi donya:

Gereja utawa Kelompok Lokal

Iku tingkat dasar saka struktur organisasi lan "pasuryan" umum saka denominasi. Saben Tentara Advent dibaptis minangka anggota gereja donya lan gereja lokal lan nduweni daya jabatan ing gereja kasebut. Saben gereja lokal nduweni komisi administratif sukarela, sing dipilih saben taun dening gereja dhewe, sing ngarahake rencana lan kegiatan gereja lokal. Organisasi sawetara gereja lokal miturut yurisdiksi pendeta diarani distrik. Saben gereja lokal kepengin distrik. Distrik-distrik manéka warna gereja, nanging gereja-gereja lokal sing padha sacara teologis, minangka tambahan strategi lan rencana penginjilan ing kemitraan kanggo wilayah tartamtu ing jangka pendek lan menengah. Gabungan pirang-pirang distrik dadi Misi / Asosiasi.

Misi lokal utawa Association

Ndhuwur gereja lokal iku misi / asosiasi lokal. Iki bagéan saka struktur ngatur organisasi lan ngubengi gereja lokal ing negara, provinsi utawa wilayah. Misi / asosiasi tanggung jawab mèngeti menteri, mbayar tanah gereja, mbantu ing bangunan candhi, ngatur distribusi persepuluhan lan kurban, lan mbayar bayaran kanggo para pastors, buruh, lan pejabat gereja. Misi kasebut biasané kasusun saka band teritorial sing luwih cilik lan ora nduwèni sarana finansial kanggo tetep piyambak. Nanging, Asosiasi iki bisa uga dumadi saka negara, provinsi utawa wilayah sing luwih gedhe, lan nduweni saran finansial kanggo njaga lan ngewangi misi. Organisasi sawetara Misi lan Asosiasi ngawentuk Uni.

Nyawiji

Ndhuwur asosiasi / misi lokal iku Uni, sing nggabungake setel hubungan / misi lokal ing tlatah sing luwih gedhe. Uni bisa dibentuk dening sawetara negara, provinsi lan wilayah. Saliyané ngubengi organisasi pasamuan menyang wilayah tartamtu, rencana penginjilan menengah lan jangka panjang, organisasi kamanungsan kanggo nyukupi kebutuhan asosiasi, misi lan distrik. Uni sawetara "Serikat" mbentuk Divisi.

Divisi

Ndhuwur Uni iku Divisi. Divisi iki arupa sawetara negara lan nduweni présidhèn sing ngatur kabeh departemen gereja kanthi cara kontinental. Divisi ngandharake limang taun tujuan, ngedegake sekolah, universitas, rumah sakit, penerbit, pusat media (TV, Radio lan Internet), rencana penetrasi ing panggung Advent, latihan, panginjilan massal ing metropoles utawa negara, Union, Association and Mission, ngirim misionaris, lan nyengkuyung acara gigantic gereja. Ing kabeh ana 13 Divisions ing ndonya sing jembar negara 206 ing ndonya.

Asosiasi Umum

Tingkat hierarki paling dhuwur ing struktur gereja yaiku Konferènsi Umum, sing dadi panguwasa paling gedhé saka gereja lan nduwèni pangertèn sing paling dhuwur babagan perkara-perkara sing dugaan, doktrin, lan urusan administrasi. Dheweke dikepalani dening presiden, sing saiki dadi Pastor Amerika Ted Wilson, babagan wakil presiden, sekretaris lan bendahara 10, uga presiden kabeh departemen lan kementrian gereja ing dunya lan sekretaris masing-masing. Pemimpin Divisi, Kesatuan, Asosiasi, Misi, delegasi saka sawetara gereja lokal lan anggota lay ketemu saben taun 5 lan milih para pemimpin Konperensi Umum Gereja Advent Seventh Day dening voting demokratis ing sesi Konferensi Umum. Konferensi Umum tanggung jawab kanggo kabeh sumber finansial, ngirim penawaran kanggo misi penginjilan, bangunan kuil, latihan, latihan lan ngirim misionaris ke negara tanpa kehadiran Advent, misi penginjilan global, serta bertanggung jawab atas kesatuan administratif dan doktrin gereja , nglawan raos heresies, gerakan bebas, utawi kementerian ingkang saged ngrusak kamanunggalan Advent. Markas Konferensi Umum dumunung ing Washington, Amerika Serikat.

Saben level nggambarake proses demokrasi lan pamilihan. Gereja-gereja lokal milih perwira dhewe. Gréja iki uga milih delegasi kanggo pemilihan ing Asosiasi utawa Missions, sing kedadeyan saben rong utawa telung taun. Proses sing padha dumadi ing rapat-rapat Uni, Divisi, lan Konferensi Umum.

Ing tingkat lima iki, Gréja ngoperasikaké sawetara institusi. Ing saindenging jagad, Advent nyembah masyarakat kanthi maneka warna, saengga tansah ngupayakake ningkatake kualitas urip. Pendidikan, kesehatan lan lingkungan liyane sing dadi prioritas.

Divisi gereja Advent ing ndonya

Amérika Kidul:Kantor administratif kanggo Amérika Kidul.

Serikat Pekerja Advent ing Brasil

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!