Inicio / Lembaga Advent

Lembaga Advent

Print Friendly, PDF & Email
Jaringan Jaringan Komunikasi Baru

Rede Novo Tempo de Comunicação inggih punika Sistem Komunikasi Advent ingkang kagunganipun Gréja Advent Gréja Katulik ing Amerika Latin. Antarane perusahaan-perusahaan kasebut yaiku Radio Novo Tempo, Novo Tempo Recorder lan Novo Tempo TV. Dina iki ibukutha ing Jacareí, ing Lembah Paraíba, ing sisih wétan Sao Paulo.

Agen Pengembangan Advent lan Relief

Adra Brazil punika pribadi, non-pemerintah lan non-profit kawulo, gol amal lan philanthropic, CNPJ 01.467.063 / 0001-15, lan certified minangka OSCIP - Civil Society Organization of Public Interest dening proses MJ No. 08071.002538 / 2012-79. Kita bagean saka jaringan internasional organisasi kamanungsan sawijining Adra sing diadegaké déning Seventh-day Adventist Church in 1984. Saiki ing negara 125, Adra nganggo proyek pembangunan masyarakat lan bantuan kamanungsan tanpa politik, rasis, agama, umur, gender utawa kesukuan.

Adventist Education

Para Adventist ing dina kapitu wiwit ngupayakake kualitas, pendidikan sing komprehensif kanggo tujuan nyiapake persiapan akademik anak miturut prinsip Kristen. Ing 1875, Education Adventist wiwit karo bukaan saka Battle Creek School, Michigan, kang maksudé kanggo ngawula ing tingkat dasar lan menengah pendidikan dasar. Awit iku metu, jaringan ditambahi sawijining operasi ing saben bawana, ngembangaken basa customer kanggo kabeh sing sympathize karo filsafat lan cara.

CPB - Brasil Publishing House

Ing Brazil Publishing House, CPB iki diadegaké ing Juli 1900, ing Rio de Janeiro, iku salah sijining panerbit 63 gadhahanipun Seventh-day Adventist Church. Akeh buku kita sing diterbitake ing luwih saka basa 200 lan dialek. Ing Brasil, kita ngasilake atusan gelar, sing bisa ngerti lan entuk tanpa ninggalake omah.

Misi: Ngasilake lan nyebar sastra Kristen, pendidikan, lan kesehatan kanggo ningkatake kesejahteraan fisik, mental, sosial, lan spiritual manungsa.

Produk Panganan Superbom Indústria e Comércio

Gugus wong, godha idea prasaja saka nggawé jus anggur, dibukak ing 1925 dhasar saka Superbom saiki. Anggur jus Manufaktur, unik lan inti bisnis, wiwit ing ruang paling ngisor saka house lawas dumunung konco pawon supaya Brasil Adventist College CAB mengko dina lan IAE University Center Campus Adventista- aku UNASP. Ana sing diprodhuksi, ing tengah-tengah kesulitan gedhe, produk sing pisanan yaiku: jus lan anggur manis, nyuguhake kualitas gedhe.

Jaringan Kesehatan Advent

AJaringan Kesehatan Adventwis jaringan global institusi medical disambung kanggo Seventh-day Adventist Church. Saiki, iku dianggep utama, jaringan kasusun institusi kesehatan 740 Adventist ing donya. Ing Brasil kita kudu, contone, rumah sakit ing ngisor iki: Belém Adventist Hospital-Rumah Sakit Adventist of Manaus-Pemphigus Adventist Hospital-Rumah Sakit Adventist São Paulo-Rumah Sakit Advent Silvestre

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!