Inicio / Lembaga Advent

Lembaga Advent

Print Friendly, PDF & Email
Jaringan Jaringan Komunikasi Baru

Rede Novo Tempo de Comunicação inggih punika Sistem Komunikasi Advent ingkang kagunganipun Gréja Advent Gréja Katulik ing Amerika Latin. Antarane perusahaan-perusahaan kasebut yaiku Radio Novo Tempo, Novo Tempo Recorder lan Novo Tempo TV. Dina iki ibukutha ing Jacareí, ing Lembah Paraíba, ing sisih wétan Sao Paulo.

Agen Pengembangan Advent lan Relief

Adra Brazil punika pribadi, non-pemerintah lan non-profit kawulo, gol amal lan philanthropic, CNPJ 01.467.063 / 0001-15, lan certified minangka OSCIP - Civil Society Organization of Public Interest dening proses MJ No. 08071.002538 / 2012-79. Kita bagean saka jaringan internasional organisasi kamanungsan sawijining Adra sing diadegaké déning Seventh-day Adventist Church in 1984. Saiki ing negara 125, Adra nganggo proyek pembangunan masyarakat lan bantuan kamanungsan tanpa politik, rasis, agama, umur, gender utawa kesukuan.

Adventist Education

Para Adventist ing dina kapitu wiwit ngupayakake kualitas, pendidikan sing komprehensif kanggo tujuan nyiapake persiapan akademik anak miturut prinsip Kristen. Ing 1875, Education Adventist wiwit karo bukaan saka Battle Creek School, Michigan, kang maksudé kanggo ngawula ing tingkat dasar lan menengah pendidikan dasar. Awit iku metu, jaringan ditambahi sawijining operasi ing saben bawana, ngembangaken basa customer kanggo kabeh sing sympathize karo filsafat lan cara.

CPB - Brasil Publishing House

A Casa Publicadora Brasileira, A CPB foi fundada em julho de 1900, no Rio de Janeiro, é uma das 63 editoras pertencentes à Igreja Adventista do Sétimo Dia. Muitos de nossos livros estão editados em mais de 200 línguas e dialetos. No Brasil, produzimos centenas de títulos, os quais você poderá conhecer e adquirir sem sair de casa.

Missão: Produzir e distribuir literatura cristã, educativa e de saúde, para promover o bem-estar físico, mental, social e espiritual do ser humano.

Produk Panganan Superbom Indústria e Comércio

Gugus wong, godha idea prasaja saka nggawé jus anggur, dibukak ing 1925 dhasar saka Superbom saiki. Anggur jus Manufaktur, unik lan inti bisnis, wiwit ing ruang paling ngisor saka house lawas dumunung konco pawon supaya Brasil Adventist College CAB mengko dina lan IAE University Center Campus Adventista- aku UNASP. Ana sing diprodhuksi, ing tengah-tengah kesulitan gedhe, produk sing pisanan yaiku: jus lan anggur manis, nyuguhake kualitas gedhe.

Jaringan Kesehatan Advent

A Jaringan Kesehatan Advent é uma rede mundial formada por instituições médicas ligadas a Igreja Adventista do Sétimo Dia. Atualmente, se considerada as principais, a rede é composta 740 instituições de saúde adventistas no mundo. No Brasil temos por exemplo os seguintes hospitais: Belém Adventist Hospital - Rumah Sakit Adventist of Manaus - Pemphigus Adventist Hospital - Rumah Sakit Adventist São Paulo - Rumah Sakit Advent Silvestre

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!