Inicio / Logo Kita

Logo Kita

Print Friendly, PDF & Email

Logo Kita

The Adventist Church Day, saiki saiki ing negara 206, dituduhake dening ewu sing saka gréja, lan institusi, dikembangaké logo kanggo ngawula minangka identifikasi visual standar kanggo masyarakat lan negara, wus minangka asil, nggawe liyane efisiensin proklamasi Injil kanggo kabeh bangsa.

logo kasusun saka rong bagéan: bagéan ditulis, kang Bears jeneng pasamuwan lan simbol Graphic kang unsur wis milih kanthi teliti kanggo makili kapercayan lan misi saka Gréja.

Penjelasan simbol grafis

Ing garis ing ndhuwur desain suggest gerakan munggah terus, nglambangaké kebangkitan lan Munggah saka Gusti Yesus Kristus lan teka, fokus utama kang kapindho pangarep-arep kita.

Ing semangat

wangun iki digawe saka telu garis sak bunder, tingkat iso dilacak. Ing garis makili malaekat telu Wahyu 14 ngubengi globe, lan misi kita kanggo njupuk Injil kanggo donya kabèh. Serangan sing sakabehe nggambarake Roh Suci.

The Open Bible

Kitab Suci minangka basis rancangan lan nggambarake dhasar Alkitab saka keyakinan kita. Iki digambarake ing posisi sing bener, nyatakake panampi lengkap tembung Allah.

Salib

Simbol saka salib, makili Injil kawilujengan, dipanggonke ing tengah desain kanggo nandheske kurban Kristus, kang tema tengah iman kita. Iku uga wujud sing Kitab Suci, sing makili hukum lan telpon, dituduhake Roh, katon bebarengan ing salib.

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!