Inicio / Misi kita

Misi kita

Print Friendly, PDF & Email

Misi kita

Priksa sakabat kabeh bangsa, sesambungan Injil langgeng ing babak saka pesen ing malaekat telu 'Wahyu 14: 6-12, ngundang wong-wong mau kanggo nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi lan nyawiji karo pasamuwan remnant Kang, instructing wong ngawula Lo minangka Gusti lan nyepakaké mau kanggo kang rauh bali.

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!