Inicio / Misi kita

Misi kita


Misi kita

Priksa sakabat kabeh bangsa, sesambungan Injil langgeng ing babak saka pesen ing malaekat telu 'Wahyu 14: 6-12, ngundang wong-wong mau kanggo nampa Gusti Yesus minangka Juruwilujeng pribadi lan nyawiji karo pasamuwan remnant Kang, instructing wong ngawula Lo minangka Gusti lan nyepakaké mau kanggo kang rauh bali.

×

Portal Adventista de Baixo Guandu/ES

Seja Bem-Vindo (a), conheça os conteúdos da Igreja Adventista do Sétimo Dia.

× Aku ngerti !!
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!