Inicio / PENTING / Versi Anyar saka Koleksi Pujian 2018.02

Versi Anyar saka Koleksi Pujian 2018.02

Print Friendly, PDF & Email

Cara ngundhuh / nganyari program:https://youtu.be/eDcyEsre2Uc 
Situs iki:www.coletanealouvor.com.br
Saluran kita ing Youtube:www.youtube.com/c/ColetâneadeLouvor
Kolaborasi volunteer kita:facebook.com/groups/clcolaboradores/

https://www.facebook.com/coletanealouvor


:: File anyar ditambah ing 2018 Praise Collection Menu

-Versi 2018.02, kanthi warta: Worshipers 3, Rembugan SP 1 lan 2 lan Acústico NT, uga ngobahake koleksi Aku saiki pracaya ing Proshow. Uga bali koleksi Instrumental sing akeh padha takon.

- Anak-anak Daniel Ludtke CD "Uripku yaiku perjalanan".
- Kanggo ngundhuh file klik-tengen ing download tembung lan banjur "Simpen tautan minangka"
- Nyelehake kabeh file ing folder sing wis ana ing koleksi sampeyan ing komputer, bakal perlu kanggo nggawe folder "I-Creed" lan folder "anak" kanggo nyelehake file cd Aku pracaya lan uripku perjalanan ".
- Koleksi mung dianggo ing windows 7, 8.1, lan 10. Ora mbukak Mac lan Linux.


KUMPULAN KOLEKSI - 15.2 GB

DOWNLOAD kene-DOWNLOAD NO MEGA.ZN  (dianyari Feb / 2018)

babagan Baixoguandu

O Portal Adventista de Baixo Guandu/ES, no dia 18 de Setembro 2014 foi criado com o objetivo de abranger todos os conteúdos da IASD. Informações a todos as programações, materiais e outros conteúdos; Dando-lhe a oportunidade a todos terem acesso pela via online através da internet. Direção: Thiago A. de Oliveira - Baixo Guandu/ES.

Kajaba iku, mriksa

Fé em Ação – Novo Tempo

CONHEÇA O PROGRAMA AQUI A FE – Federação de Empresários Executivos e Profissionais …

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!