Inicio / PENTING / Versi Anyar saka Koleksi Pujian 2018.02

Versi Anyar saka Koleksi Pujian 2018.02

Print Friendly, PDF & Email

 

Cara ngundhuh / nganyari program:https://youtu.be/eDcyEsre2Uc 
Situs iki:www.coletanealouvor.com.br
Saluran kita ing Youtube:www.youtube.com/c/ColetâneadeLouvor
Kolaborasi volunteer kita:facebook.com/groups/clcolaboradores/

https://www.facebook.com/coletanealouvor


:: File anyar ditambah ing 2018 Praise Collection Menu

-Versi 2018.02, kanthi warta: Worshipers 3, Rembugan SP 1 lan 2 lan Acústico NT, uga ngobahake koleksi Aku saiki pracaya ing Proshow. Uga bali koleksi Instrumental sing akeh padha takon.

- Anak-anak Daniel Ludtke CD "Uripku yaiku perjalanan".
- Kanggo ngundhuh file klik-tengen ing download tembung lan banjur "Simpen tautan minangka"
- Nyelehake kabeh file ing folder sing wis ana ing koleksi sampeyan ing komputer, bakal perlu kanggo nggawe folder "I-Creed" lan folder "anak" kanggo nyelehake file cd Aku pracaya lan uripku perjalanan ".
- Koleksi mung dianggo ing windows 7, 8.1, lan 10. Ora mbukak Mac lan Linux.


KUMPULAN KOLEKSI - 15.2 GB

DOWNLOAD kene-DOWNLOAD NO MEGA.ZN  (dianyari Feb / 2018)

Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Solidaritas Clothesline nyumbang Sandhangan 600 kanggo Wong Miskin

Sekolah Adventist of Tubarão (EAT) wis nggawe karya sosial minangka ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!