Inicio / PROGRAM KHUSUS / Minggu Prayer Pemuda: Iasd São Vicente - Baixo Guandu / ES

Minggu Prayer Pemuda: Iasd São Vicente - Baixo Guandu / ES

Print Friendly, PDF & Email

 

 


Kapitu Adventist Pasamuwan OF SAN Vicente DAY LOW GUANDU / ES, BE Performing PRAYER MINGGU YOUNG, lan ngajak sampeyan melok US ALLAH-pangestune Agung kanggo bakal diwutahake MINGGU THIS.

  • Tanggal:14 TO 21 OF JULY 2018
  • JAM: 19: 00HS
  • LOCAL: PAWARTA KELUARGA SAINT VINCENT
  • ADDRESS: STREET TOMÉ DE SOUZA, 496, SÃO VICENTE, NEXT TO SCHOOL JULIA DE CARVALHO FISCHER.

MELAWATI KELUARGA, MAWAR KELUARAN ANDA. Aja ngilangi kesempatan iki. WE HOPE FOR YOU, FRIENDS YOUR ADVENTIST ... ..

Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Solidaritas Clothesline nyumbang Sandhangan 600 kanggo Wong Miskin

Sekolah Adventist of Tubarão (EAT) wis nggawe karya sosial minangka ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!