Inicio / EVANGELISTIC GROUP 300 DE GIDEÃO / Kesaksian Proyek XVI GIDEão ing Piauí

Kesaksian Proyek XVI GIDEão ing Piauí

Print Friendly, PDF & Email


Ing Video iki ngetokake Kesaksian EVANGELISTIC PROJECT 300 DE GIDEÃO, dikembangake karo Konstruksi Gereja, Studi Injil lan Kesaksian Agung Iman lan Harapan. Dadi bagean saka proyek iki kanggo nggayuh wong karo Injil Khotbah. Ngerti Project iki, Klik kene ing Banner lan gabung.

Ninggalake Komentar

babagan IASD LOW GUANDU - ES

Kajaba iku, mriksa

Study Temu Link antarane Kelainan Defisit Perawatan lan Video Game Ketagihan - 13 / 08 / 2018

Peneliti ing Universitas Loma Linda wis nganalisa nomer jam kanggo digandhengake karo keruwetan ...

Deixe Uma resposta

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hubungi Kami!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!